Jeg drives af at hjælpe andre

Jeg er en branding-rebel, som elsker at booste mennesker med en tydelig passion indenfor deres felt!

Det at hjælpe andres passion ud over rampen i deres indhold og tilstedeværelse, så de både skiller sig ud overfor konkurrenterne men også får marketing og kundeoplevelsen i forretningen til at spille sammen, har jeg den vildeste glæde i at kunne have været en del af.

Jeg er den personlige træner, der hjælper med strategier og værktøjer til mere synlighed – og jeg holder mig selv skarp på hvad der sker rundt om i verden af nye tiltag/muligheder, så du slipper for at søge viden.

Jeg ved hvor vildt indhold kan drives, og hvordan du skaber dig en afgørende stemme. Jeg ved hvordan du tiltrækker de rigtige kunder og hvordan du kobler din personlighed, passion og indsatser sammen til at blive en succes.

Jeg er en sucker for relationspleje og det at møde nye mennesker. Jeg har en medfødt evne til at huske folk, deres navne – hvor de arbejder – deres passion – deres pains og deres drømme.

Derfor er mit koncept drevet af at hjælpe kunder med at blive klogere på hvordan de selv kan drive deres indhold omkring:

  • Nuværende og fremtidige kunder
  • Firmaets brandværdier
  • Personlig indhold og branding

Det hele krydres med en god portion humor, godt humør og en sjov historie!

Jeg har en hjerne, som producerer ideer, om alt mellem himmel og jord – det beriger kunderne med en masse andre måder at drive indhold til deres platforme på – i kombination med min viden og erfaring om kundetyper/segmentering.

Min baggrund for at kunne hjælpe

Emotionelle Kundetyper®

Uddannelse og certificering.

En forskningsbaseret, praktisk og jordnær metode til at opdele en kundegruppe i mindre og mere håndterbare segmenter.

SENSE marketing ApS

Ekstern marketingchef.

B2B kunders strategi og tilstedeværelse på sociale medier, samt eksekvering af nyhedsbreve/salgsmails, samt testimonials.
Kvalitetssikring af kunders marketingstrategi, kampagner samt eksekvering af disse.

Svogerslev Kro – Gastronomi & logi ApS

Kromutter og digitalt ansigt udadtil.

Min til dato stærkeste personlig branding projekt. Her stod jeg for branding af kroen og personlig SoMe- og offline branding.

Udpluk af virksomheder jeg har hjulpet

 

376 total views, 2 views today